PLASTOVÉ OKNÁ
Aluplast IDEAL 5000


 

5 komorový profil

Najpredávanejšie okná rešpektujúce pomer výborné technické parametre – rozumná cena.

Okná z tohto profilového radu uprednostňujú zákazníci, ktorí hľadajú vyšší štandard zabezpečujúci rýchlu návratnosť vložených investícií vo forme ušetrených nákladov na tepelnú energiu pri vykurovaní objektov.

Preto ich najčastejšie nájdeme v rodinných domoch a bytových domoch, ale aj stavbách občianskej vybavenosti (školy, administratíva, zdravotnícke zariadenia, obchodné prevádzky, kultúrne a športové zariadenia a pod.).

 
 

Päťkomorové dizajnovo prepracované nemecké profily Aluplast so stavebnou hĺbkou 70 mm majú rámy aj krídla vystužené oceľovou výstužou, ktorá po spriahnutí s profilom s hrúbkou steny 3 mm zabezpečuje ich výborné mechanicko – fyzikálne vlastnosti.

DOPLNKY



K oknám je možné dodať aj celý rad doplnkových a špeciálnych profilov. Patrí k nim aj podkladový (tzv. osadzovací) päťkomorový profil s gumovou manžetou, ktorý slúži na osadenie vnútorného aj vonkajšieho parapetu okna tak, aby v tomto kritickom mieste nedošlo počas montáže k vzniku tepelných mostov.

Kombinácia dorazového a stredového tesnenia je zárukou vynikajúcej vodotesnosti, zvukovej izolácie a v neposlednej miere aktívne prispieva k zvyšovaniu tepelnoizolačných vlastností okien ako celku.

KOVANIE WINKHAUS



Značkové celoobvodové bezpečnostné kovanie Winkhaus umožňuje prispôsobiť okno požiadavkám zákazníka nie len čo do spôsobu otvárania, ale aj stupňa bezpečnosti a iných doplnkov (štrbinové vetranie, poistka proti chybnej manipulácii, detská poistka atď.). Dlhoročná tradícia týchto kovaní je zárukou dlhodobej funkčnosti a bezpečnosti.